Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A Megrendelt termékeket a DPD, Magyarország egész területén házhoz szállítja.

A házhozszállítás díja 1250Ft / netto.

Az ingyenes házhozszállítást a szállítmányozó cégek árainak emelkedésével 2018.február.01-vel megszüntetjük. Nagyobb tételek rendelése esetén (melyek méretüket és súlyukat tekintve meghaladják  az egy csomagban feladható papramétereket) az ügyfeleknek csak egy szállítási költséggel kell számolniuk.

A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.Amennyiben a rendelés munkanapokon 9 óráig beérkezik, és a termék készleten van, a szállítás a következő munkanapon megtörténik. Nem munkanapon történő megrendelés, valamint az adott munkanapon 9 óránál később beérkező rendelések esetén a szállítás a második, illetve a legközelebbi munkanapon, történik meg. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy Szállító haladéktalanul felveszi a kapcsolatot Megrendelővel.

Amennyiben a kiszállítást végző vállalkozó a megrendelt termékek átadását nem tudja teljesíteni, úgy Megrendelőnél értesítést hagy, és egy új időpontban megkísérli a kiszállítást.

Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy az sérült, és a sérülés az átvételt megelőzően keletkezett, a terméket Szállító 8 napon belül kicseréli. Megrendelő a sérülést a kiszállítást végző vállalkozó által felvett jegyzőkönyvvel igazolja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

[