LFPmarket.hu

Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon!

LFPmarket.hu

00Ft

Az Ön kosara üres!

Rólunk

Az LFPmarket.com fiatal, dinamikusan fejlődő kereskedelmi vállalkozás, mely a nagyformátumú digitális nyomtatás (első sorban a vízbázisú terület) média ellátását célozta meg. Termékeinket festő- és fotóművészek, digitális nyomdaipari szakemberek vetették próba alá és válogatták össze különös odafigyeléssel, mindannyian saját szubjektív szempontjaikat tartva leginkább szem előtt. Ennek a kooperációnak eredményeképpen született meg cégünk márkája, az 'LFP'. 

Az LFP papírok, filmek, banner anyagok és művészeti vásznak stabilan megbízható minőségi kategóriát és rendkívül kedvező ár/érték arányt képviselnek a piacon. Az LFP termékkínálatában megtalálhatók:

A ColosnailS a legkiválóbb minőségű termékekből összeállított professzionális válogatás, mely a vezető gyártók prémium médiáit tartalmazza. A ColosnailS inkjet papírok és -vásznak egyedi design csomagolása erősen sugallja a benne rejlő minőséget és nem utolsó sorban lehetőséget nyújt a vásárló számára az újrahasznosításra. A ColosnailS ink-jet médiák a legszigorúbb elvárásoknak-, a legkényesebb igényeknek is megfelelnek és mindig garantálják a tőlük elvárható kifogástalan, kiemelkedő minőségű nyomtatási eredményt. A ColosnailS termékek minden olyan kategóriában megtalálhatók, ahol a professzionalitásnak és a csúcsminőségnek különösen fontos szerepe van:

A Marabu ClearShield® lamináló folyadékokat feltétlenül ajánljuk ott, ahol a nyomatnak védelemre van szüksége. A ClearShield Anti-Graffiti különleges összetétele rendkívül széleskörű védelmet nyújt és egyenletesen vastag, víztiszta, UV- és vízálló, rugalmas bevonatot képez például vinyl bannereken, teherautóponyvákon, fémre-, műanyagra-, vagy akár papírra készült oldószeres tintával készített nyomatokon. A tökéletes eredmény eléréséhez használjunk hozzá CX100 térhálósító adalékot, melyet bármely ClearShield termékhez használhatunk, ahol megerősített vegyszer elleni védelemre van szükség. A ClearShield Canvas folyékony laminátum kifejezetten művészeti vásznak teljeskörű védelmére lett kifejlesztve és ennek megfelelően a legigényesebb Giclée nyomatok védelmére is bátran ajánljuk. Mivel a nyomat bevonása a Giclée technológia utolsó munka fázisa, így az elengedhetetlen feltétele a legmagasabb művészeti követelményeknek. A Marashield WA-FXG lamináló folyadék UV- és oldószeres tintával, főként vinyl alapú ink jet anyagok védelmére szolgál.

Termékeink köre állandóan bővül, így folyamatosann igyekszünk a vízbázisú papírok és vásznak mellett az eco-solvent üzletág igényeinek megfelelő kiváló termékeket is kínálatunkba illeszteni.