Hahnemühle Photo

Hahnemühle Photo

Egy igazi újonc a tintasugaras nyomtatás birodalmában. Ez magában foglalja az első PE alapú papírokat mikro-porózus tintasugaras bevonattal, valamint a képzőművészeti minőségre vonatkozó belépő szintű matt,vagy fényes felületet – beleértve a barit papírt és vásznat is.

Bármelyik Hahnemühle Photo médiára vizuálisan magával ragadó nyomat készíthető, így nem számít,hogy magasfényű, szatén felületű, gyöngyházfényű vagy matt. Az összes Hahnemühle Photo média garantálja borotvaéles képet és tökéletes színhűséget. A tinta-befogadó réteg és az exkluzív alap papír, együttesen garantálják a széles színskálát, a lehető legjobb fény-árnyék kontrasztot, valamint legfinomabb színárnyalatokban gazdag képi megjelenítést. Minden média a Pigment és Dye technológiát alkalmazó nyomtatáshoz lett kifejlesztve, szoros együttműködésben a vezető képzőművészeti nyomtatók gyártóival. A nemzetközi díjazáson a  Hahnemühle Photo Silk Baryta megkapta a 2014-es TIPA dijat, valamint megerősíttették, és kiemelték a FineArt papírjaink kiváló minőségét. Ajánlunk ingyenes ICC profilokat a Hahnemühle Photo médiák megfelelő színkezeléshez, valamint világszerte a Hahnemühle által certifikált stúdiókat azoknak, akik támaszkodni szeretnének az állandó minőségű garantált reprodukálhatóságra.

Az LFPmarket Kft a Hahnemühle által gyártott nyomtatható anyagok kizárólagos képviselete Magyarországon.  A Folyamatos Euro árfolyam és a széles termékválaszték miatt jobbnak láttuk feltölteni az aktuális Hahnemühle által kiadott ajánlott Európai kiskereskedelmi árakat.  Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni a termékeket, így partnerségtől és tétel vásárlástól függővé téve 20-30-40 % kedvezmény érhető el. ( a kedvezmények a feltöltött listaárból leszámítva értendőek ). A lehetőségek kapcsán hívjanak bizalommal, vagy írjanak nekünk. A raktárkészletünket a már meglévő ügyfeleinkhez igazítottuk, így bizonyos termékek nem érhetőek el azonnal raktárunkból. 

Keresés szűkítése


[